Kommentointiohje

Minä en siedä ikävää käytöstä. Et varmaan sinäkään haluaisi kuulla herjaavia, rasistisia, uhkaavia tai muuten vaan toista loukkaavia kommentteja ja kannanottoja? Tässä säännöt, joita noudattamalla blogi on viihtyisä paikka.

Ohje

Kaikkia tekstejä voi kommentoida. Julkaisen kaikki asialliset kommentit, mikäli ne eivät ole kirjan mittaisia ja liittyvät edes jollain tasolla blogin aihepiiriin.

Kommentin lisääminen

Lisää kommenttisi klikkamalla blogin alla olevaa kommentit-linkkiä. Kirjoita oma nimesi (etu- ja sukunimi) sekä sähköpostiosoitteesi niille varattuihin kenttiin. Valmis kommentti lähetetään klikkaamalla viestilomakkeen alalaidan Lähetä kommentti-painiketta. Kommentteja julkaistaan arkisin toimistoaikoina.

Tietojasi ei kerätä, luovuteta eteenpäin, eikä käytetä kaupallisiin tarkoituksiin.

Kommenttien lukeminen

Kommentit näkyvät aikajärjestyksessä blogikirjoituksen lopussa. Ne päivittyvät myös etusivulle automaattisesti viimeiset kommentit kohtaan.

Viestien valvonta

Kommentin kirjoittaja on vastuussa omasta kirjoituksestaan ja sen sisällöstä. Kommentoinnin pääperiaate on, että sekä myönteinen että kielteinen sisältö julkaistaan, kunhan viestien sisältö ei riko lakia eikä hyviä tapoja.

Kommenteissa ei saa esimerkiksi:

* Esittää rasistisia tai asiattomia kommentteja
* Kehottaa väkivaltaan tai rikokseen
* Massapostittaa puheenvuoroja tai lausuntoja
* Esittää laitonta tai loukkaavaa materiaalia
* Julkaista yksityishenkilöiden henkilötietoja
* Julkaista tekijänoikeuksin suojattua materiaalia
* Linkittää muualla verkossa olevaan sopimattomaan aineistoon, kuten nimettömiin sopimattomiin kirjoituksiin tai keskustelupalstoille
* Markkinoida tai mainostaa tuotetta tai palvelua
* HUUTAA eli väärinkäyttää isoja kirjaimia ja tekstin muotoilutoimintoja

Kaikki kommentit moderoidaan, ja ohjeiden vastaisia kommentteja ei julkaista. Kommenttien moderoinnista vastaa Päivi.

Kiitos että kunnioitat muiden mielipiteitä ja näkemyksiä ja uskallat kuitenkin tuoda rohkeasti esille omia ajatuksiasi ja suhtautumistapojasi. Siitä minäkin pidän ja keskustelu on aina sallittu!

– Päivi

Mainokset
%d bloggers like this: