Päivi

Hei!

Aloitin aktiivisemman bloggaamisen jäätyäni sairaslomalle maaliskuussa 2008 vakavan niskavamman ja selkäytimen venytysvaurion takia. Onnistuin kaatumaan omiin jalkoihini koulutusristeilyllä ja seuraukset olivat kohtalokkaat. Liikuntakyky lähti, mutta onneksi ajattelu- ja kirjoituskyky jäi. Nyt huhtikuussa 2010 myös ensimmäinen alkaa olla palautunut melko hyvin.

Olen kirjoittanut toipilasvaiheeni ajan Taistelijat-blogia, mutta nyt alkaa tuntua siltä, että kuntoutustaistelun tilalle on astumassa taas jotain muuta. Niinpä jätän Taistelijat taakseni ja toivon sen palvelevan muita vakavista vammoista kuntoutuvia. Blogista löytyy n. 2500 juttua, joista toivottavasti on apua kenelle tahansa toipilaalle tai hänen omaisilleen.

Tähän blogiin tulen kirjoittamaan laajasti erilaisista aihepiireistä ja teemoista, mutta eniten tällä hetkellä innostun ihmisistä, sosiaalisesta vuorovaikutuksesta, markkinoinnista, viestinnästä, yhteisöllisyydestä, johtamisesta, vaikuttamisesta sekä pienistä arjen iloista, onnen hetkistä ja aivoituksista. Kirjoitan blogia siviilipersoonassa pirkanmaalaisena markkinointialan yrittäjänä ja freelance-kirjoittajana. sekä sosiaalialan ja kaupallisen alan korkeakouluopiskelijana.

Sähköinen ympäristö sinänsä on tuttu sektori markkinointisuunnittelijan ja sisällön suunnittelijan pestin kautta, mutta tekniset toteutusratkaisut tai välineistö eivät ole minun ydinosaamistani. Koska olen ”asustellut” viimeiset vuodet verkossa, olen väistämättä oppinut paljon uutta. Hahmottanut yhä paremmin, mistä tässä kaikessa on kyse kokonaisuutena. Sähköisen markkinoinnin spesialistia se ei kuitenkaan minusta tee, vaan keskityn ilomielin sisällön suunnittelijan, markkinointisuunnittelijan ja henkilöstöjohtajan tehtäviini. Harrastellahan voi sitten kyllä!

Sen, mitä olen verkkotoiminnasta opiskellut, jaan mielelläni teidän kanssanne. Oman blogin kirjoittaminen ja hallinnoiminen ei ole aivan niin simppeliä, kuin aluksi kuvittelin. Haluan rohkaista ihmisiä saamaan äänensä kuuluviin ja jakamaan tietoa puolin ja toisin, joten kannustan ja opastan parhaani mukaan bloggaamisesta kiinnostuneita. Sähköisen viestinnän ammattilaisblogi tämä ei ole. Jätettäköön nuo kollegoilleni, joiden fokus on verkkoympäristöissä.

Nämä tekstit ovat henkilökohtaisia mielipiteitäni ja näkemyksiäni, ja tämän blogin pohjimmainen tarkoitus minulle on oivaltaa ja oppia jotain uutta sekä auttaa minua kehittymään niin kirjoittajana kuin ajattelijana. Tämä on minun totuuteni asioista, muodosta sinä omasi ja jaa se kanssani. Kaikki palaute on tervetullutta! Löydät minut mm. täältä:

Twitter

Facebook

LinkedIn

Antoisia lukuhetkiä!
– Päivi

Ps. Kirjoitusvirheet menee pää/niskaiskun piikkiin ainakin vuoteen 2012. 😉

Mainokset
%d bloggers like this: