Ylijumala nimeltä Mac

22 Mar

Maapallolla tallustelee erityisen mielenkiintoinen lajillinen ihmisiä. Kyse ei ole ole etnisestä tai geometrisesta raja-aidasta vaan kaupallisesta. Kyseisen porukan nimi on The Mac People.

Tässä ihmisporukassa aiföyni, aipodi, aipädi tai mäkki ovat ratkaisu kaikkeen sijoitusvalinnasta kulkuneuvohaasteeseen ja sosioekonomisen statuksen vakiinnuttaisesta eduskuntavaaleissa tapahtuvaan äänestyspäätökseen. Kysyitpä Mac Peopleilta mitä tahansa, heillä on aina vastaus, ja se kuuluu näin: ”Hanki Apple”.

Toisinaan toivon, että elämä olisi niin yksinkertaista, että investointi Macciin tai Padiin ratkaisisi murheeni ja huolen aiheeni.
– Munuainen pettää –> Hankintaan Mac ja siihen supermacdialyyohjelmisto, jota ei ole PC:lle.
– Puoliso petti –> Ei hätää, hommataan iPad, koska sillä pääsee sekunnissa Pikadeitti.fi:n tai Aikuisten erokerho ry:n sivuille – ja taas elämä hymyilee.

Rahalla saa ja hevosella pääsee mutta oikeasti merkitykselliset haasteet eivät ratkea Applenkaan avustuksella. Sairas läheinen on aivan yhtä sairas, surffaili hän iPadilla tai Galaxylla. Kaljulle ei kasva enempää hiuksia, vaikka hän sädettäisi sänkeään Nokian sijaan iPhonella. Rikki revittyä perheyhteisöä ei pelasteta kiinnittämällä huomiota puhelinbrändiin. Ja hei, asiantuntijuuttakaan ei voi hommata Applen työkaluihin investoimalla, vaikka näinkin on joskus luultu.

Päivi ”very happy with her Mac AND PC” People

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: