The Piano

21 Mar

Rantaniityn juhlatalon aula

Mikähän ihme siinä on, että ihminen ei koskaan opi? Tai ei kyse ole oppimisesta, vaan toisten ihmisten ilostuttamisen halusta. Tiedän, mistä isovanhemmat tykkää ja kun kerta voin heitä pienillä teoilla ilostuttaa, tottakai teen niin. Piti soittaa ja laulaa yksi biisi kasikymppisillä mutta soitin ja lauloin yhden ILLAN!!! Ja tottakai kivikovalta penkiltä, liian matalalla ständillä ja vetoisan ikkunan edessä.

Lahjapöytä.

Älä istu näin!

Toinen perusmoka: ”Kyllä mä autan Hilma-tädin siihen penkille”. Uups, Hilma-täti olikin vähän heikommassa hapessa mitä muistin, mutta enhän mä voinut kieltää Hilmaa roikkumasta kaulassa… No, huomenna saa Hilma sit taluttaa meitsiä…

Yhden asian sentään muistin ja sisäistin kristallinkirkkaasti: Letkajenkka ei ole mua varten.

Potku, potku, potku, potku, hyppy eteen, hyppä taakse ja kolme hyppyä eteen. Ja kaiken lisäksi jengi roikkuu vielä toistensa hartioissa painaen niitä hirveellä voimalla alaspäin. Ei kiitos! Onneks järjestelmäkamera pelastaa sosiaaliselta leimautumiselta, sillä voin kieltäytyä ketterästi liiallisesta fyysisestä aktiviteetistä toteamalla: ”Ei kiitos, mä hoidan tän kuvauspuolen”.

Oli näissä kemuissa muutakin hauskaa paitsi se silmitön vanhojen ihmisten ilo, mikä heidän silmistä paistoi, kun me lapsen lapset ja puolisot laulettiin heille. Kehitin nimittäin aivan jäätävän Vihreät kuulat -boolit:

– Kossua
– Vichyä (esim. päärynä tai omena)
– Mehukatti Päärynää
– Spriteä tai Lidlin korvaavaa
– Puolikkaita vihreitä kuulia

Suhteen voi valita tavoitellun humalatilan mukaan.

Mainokset

2 vastausta to “The Piano”

 1. Leena 21/11/2010 klo 18:24 #

  Ouch! Olitko jossain vanhainkodissa, vai? Eipä siinä aina hyvä ergonomiakaan auta, kun soittaa. Musta tuntuu, että minkään soittimen soittaminen ei voi olla täysin ergonomista – kato nyt näitä, ihan hirvittää!

  (Aikas HOT muuten toi viimenen ;))

  PS. Taidanpa kokeilla tuota boolia! Kuulostaa jouluisen hyvältä, ja vihreiden kuulien kaunis ulkomuoto pääsee oikeuksiinsa!

  • Päivi 22/11/2010 klo 02:16 #

   Papan synttäreillä. Eli tavallaan kuin vanhainkodissa. 😉 Mutta ne kaikki vanhukset pystyi vetämään letkajenkkaa ja mä en, joten en sano mitään. ;D

   JÄÄTÄVIÄ LINKKEJÄ! Kiitos. Epäilykseni vahvistui: minkään soittimen soittaminen ei voi olla ergonimista. No okei, ehkä jotkut clavesit tai rytmimuna? Mut onko ne soittimia… ;D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: