Päivän hyvä teko ja kuvaukset

14 Mar

Päivän hyvä teko: ostaa lukkosulaa ja öljytä sillä myös naapureiden autojen lukot yön pimeydessä.

Huomenna onkin sitten luvassa kuvaukset. Jos oisin pystynyt, olisin lähtenyt Lahteen mutta pari kevyttä penkkaan suistumista verottaa oman aikansa. Eli ei matkustamista ihan heti. Niinpä täytyi kehittää sijaistekemistä, ettei vaan olla möllöttele himassa ja mieti, kuinka vittumaista on, kun koskaan ei voi elää huolettomasti vailla rajoitteita. Siis järjestin huomiseksi kuvaukset asiakkaalleni. Fiksuna tyttönä tajusin vasta viikko sopimisen jlk, että kyseessä on isänpäivä mutta aikataulu oli ihan ok asiakkaalle.

Kyseessä on asiakkaani Aleksi Jäntin vaalimarkkinointikamppikseen tarvittavat pr-kuvat, jotka ystäväni kuvaa isolla fiiliksellä. Kävin tänään ostamassa pari miestenvaateliikettä tyhjäksi ja ai että kun tuntui hyvältä! Toki kamat palautetaan kuvausten jälkeen, jollei oma mies halua niistä jotain sosialisoida. Härskiä touhua mutta ah niin normaalia malleille. Aloin jo vakavasti harkita oman Henkilöbrändin luomiseen/ylläpitoon erikoistuneen tulosyksikön perustamista mutta ei sillä taida ainakaan Tampereelle leiville lyödä. Harva on valmis satsaamaan henkilökohtaiseen imagokonsultiin, joka on vielä niin harvinaisen raakamainen kuin minä. Valvoo oikeasti kaikkia medioita sekä jokaista sovittua elämänaluetta esiintymisestä habitukseen. Mutta toisaalta, jos 3 asiakasta olisi, homma pyörisi jo mukavasti, sillä kyseessä ois tietenkin VIP-luokan palvelukokonaisuus, eikä mitään keskinkertaista pa***a keskinkertaisella hinnalla. Varmin tapa pilata hyvä juttu on tehdä a) tylsää b) liian vaikeaa c) samaa kuin muut d) keskinkertaista tai kompromisseja e) olla tekemättä mitään, vaikka mahdollisuuksia olisi.

Toki nuo kuvausvaatteet ois voinut lainata PR-toimistosta mutta suoraan sanoen en luota yhdenkään tamperelaisen toimiston joustavuuteen, joten joskus on vaan hyvä hoitaa asiat itse. Meni 2 h:a ja olin shopannut neljään eri kuvateemaan sopivat asusteet jokaista yksityiskohtaa myöten valmiiksi mietittynä. Kuteet piti tulla tuttuni firman kautta mutta koska hänelle ilmeni viime hetkellä tärkeämpää tekemistä, hän vetäs homman puihin eli teki niin sanotusti kurjat oharit.

No, mitäs me pienistä. Kiitellään vaan, ettei kyseessä ollut laajempi yhteistyö ja mietiskellään, kuinka luottamus hankitaan takaisin, koska mulla oli monia muitakin huippuideoita hänelle. Ohareissa on yks hyvä puoli, nimittäin lähes 99-prosenttisesti ne ois ollut vältettävissä toimivalla aikataulutuksella, resurssoinnilla ja maalaisjärjellä.

Jaa niin… Toisessa kuvassa ne uudet Riekerit. Tykkään! Aika miehekästä maiharityyliähän tuo trendi nyt on mutta eipä se haittaa meikäläistä. Mennään sinne, mihin trendit näyttävät. 😉

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: