Vukvukvuk

4 Lok

Myönnetään, joko se biljardi, Pyynikin näkötornin hissi, kävely kameralaukun kanssa, Glorian kova penkki, viikon kuumeessa tehty työrupeama tai pöytäkurling eivät sopineet mulle. Järkyttävä hedari. Huomenna onneks kotipäivä edessä, mikä tarkoittaa niskalihaslepoa mutta sitäkin enemmän puhelimessa puhumista. On haastiksia, koulutuksia, kehityskeskusteluita ja vaikka mitä kivaa. 🙂

Keskiviikko jännittää törkeästi, sillä vaihtoehtoja on kaksi: matka menee hyvin tai matka menee hyvin huonosti. Välivaihtoehtoja ei oikein oikein tällä hermostolla. Mitähän mä olen unohtanut?

– Lääkearsenaali
– Kevyt vedettävä minilaukku
– Ergonominen kameralaukku
– Passi
– Tuki
– Tuhat ja 1 huivia
– Tyyny mukaan

Stressiä lisää suunnattomasti annetut terrorivaroituksen ja niihin liittyvä huono intuitio. Hm… Kaikki firman tyypit samassa lentokoneessa. Eikös se Puolan johdon massakuolema Venäjällä opettanut kellekään mitään?

Mainokset

Yksi vastaus to “Vukvukvuk”

  1. Merzi 04/10/2010 klo 15:24 #

    Ai mitäkö puuttuu:) Täytyiskö pakata vielä jotain muuta mukaan kuin tyyny ja tuhat huivia:) Muista ottaa lääkkeiden reseptit ja jos oikein muistan niin lääkkeet täytyy olla alkuperäispakkauksessa. Korjatkoon joku jos olen väärässä noista lääkejutuista matkustaessa. Toivon että sulla matkustaminen menee hyvin eikä hyvin huonosti 🙂 Tuon terroristivaroituksen jättäisin omaan arvoonsa sillä maailmassa tapahtuu milloin mitäkin vaikka kukaan ei varoittaisi. Paljon on suurempi todennäköisyys tapahtua mitä hyvänsä pienempää ikävää ihan kotikulmilla tai kotimaassa yleensä. Uskallusta, reipasta mieltä ja hyvää matkaa!!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: