Jonossa

30 syys

Tässä passijonossa koko päivän istuttuaan tulee väkisinkin mieleen, että jos jokainen kaivaisi ne asiakirjat ja lompakot valmiiksi tiskille mennessään ja olisi hereillä, kun se oma vuoro tulee ei tarvitsisi jonottaa koko päivää. Mutta kun siihen tiskille mennään nenää kaivelemaan, menee joka kerta tuplaten aikaa. Ymmärrän, että jonotus väsyttää ja täällä oikeasti katoaa kaikki järjellinen viimeinenkin ajatusvirta, mutta jos edes vähän enemmän yritettäis jokainen?

Mainokset

2 vastausta to “Jonossa”

 1. Nora 30/09/2010 klo 14:06 #

  Olen täysin samaa mieltä. Ihmiset eivät yleensä välitä yhtään miten oma tekeminen vaikuttaa muihin. Usein tuskaillaan, kuinka kaikki kestää ja joutuu jonottamaan, mutta ei ymmärretä, että siihen voisi itsekin vaikuttaa. En tiedä miten asia on muissa kulttuureissa, sellaisissa, joissa on enemmän ihmisiä, mutta Suomessa ainakin tuntuu olevan toisten huomioon ottaminen tilanteessa kuin tilanteessa hyvinkin alkeellista.

  • Päivi 01/10/2010 klo 00:02 #

   Tää käynti päättyi itseasiassa hauskasti. Menin tiskille kuva kädessä, sormi tunnistusta varten ojossa, löin pankkikortin tiskiin ja otin jo allekirjoitustussin käteen. Sitten kysyin virkailijalta (ihana nuori ja innokas), että tehdäänkö enkat ja olen valmis minuutissa. Virkailija katsoi mua hymyillen ja totesi: ”Haaste vastaanotettu!” Meillä meni 1 minuuttia ja 5 sekuntia ja palvelukokemus oli loistava. 😀 Lisäksi virkailija vielä totesi, että häntä suoraan sanoen v*tuttaa (kyllä, tällä sanalla) kolleegat, joiden elämäntehtävä on antaa asiakkaiden odottaa, koska ”ovat sen ansainneet, kun ovat aina niin nuivia”. Kuulemma osa kollegoista lukee iltalehtiä netistä jonon kasvaessa ja näyttelevät siinä sivussa todella ahkeraa. Hmm…

   Aika rajua tekstiä mutta toisaalta miksi hän valehtelisi. Oli oikeasti tosi kiukkuisen oloinen tästä asiasta ja häntä selkeästi harmitti, että hänen kassansa oli ainoa, joka edes jollain tavalla veti. Kukas sitä omassa loosissa istuvia valvoisikaan? Ketään ei istu selän takana ja suurin osa näyttää kuitenkin koko ajan tekevän jotain. Oli se sitten Iltalehteä tai ristikkoa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: