Lyhty ja mä

20 syys

Tuli mieleen lapsuuden reissut mummolassa Voistiossa, kun hiivin lyhdyn valossa hakemaan omppuja oman pihan puista. Aivan sysipimeetä, lehdet havisi ja satoi. Mitään ei nähnyt ja muutenkin tosi aavemainen fiilis. Mummolassa tuollainen tunne yllätti vessareissulla, koska vanhassa mummolassa oli ulkovessa. Se sijaitsi pellon laidalla, noin 30 metriä päärakennuksesta. Talon ja navetan valot kajastivat vessalle asti mutta koppi sinänsä oli sysipimeää. Vain taskulamppu loi kelmeaa valoa ja joka kerta pelättiin, että se sammuu reissun aikana.

Mummolassa pelkäsin eniten ufoja, jotka sieppaisivat mut mukaan vessareissulta. Ehkä siksi en mennytkään vessaan ikinä yksin. Aina piti olla jompi kumpi vanhemmista – mieluummin iskä – tai veli mukana. Ne pystyisivät taistelemaan paremmin ufoja vastaan kuin me naiset. Koskaan en joutunut siepatuksi. 😉 Enkä kyllä kokenutkaan mitään erikoista. Näin vain kauniita tähdenlentoja, kuulin hevosten yöllisiä hirnahduksia ja joskus joku pöllöeläin saattoi pelastyttää huhuilullaan. Ei olisi pitänyt lukea niitä enon ufokirjoja, mutta minkäs teet kun uteliaisuutta on suotu. Vieraat kulttuurit ja maan ulkopuoliset sivilisaatiot on kiinnostaneet aina, aivan kuten tiede ylipäänsäkin. Nykyään en viitsi rääkätä herkkää hermostoani ufokirjojen herättämällä jännityksellä, vaikka välillä innostun lueskelemaan noista jenkkien salaliitto- ja ufoteorioista. Se riittää, että pystyy olemaan telepaattisessa yhteydessä läheisiinsä ja tietää enneunien myötä liian monia asioita, joita ei haluaisi. Minkäs teet.

Mutta jos joku on perustamassa siirtokuntaa Marsiin, mulle voi soittaa! Olen kiinnostunut näkemään uusia planeettoja, jos vaan pystyn niskaltani matkustamaan sinne asti. 😀

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: