Lataa!

6 syys

Lataa ja valmis!

Kävin fiksaamassa työpistettä toimistolla ja totesin, ettei siitä ulkonäöllisesti mitenkään saa yhtä motivoivaa kuin kotitoimiston vehreät omenapuut ja terassi. Mutta ei auta itku markkinoilla. Ei voi olettaa, että ois sekä ydinkeskustassae että omenapuun alla yhtä aikaa.

Katsellaan kuinka tytön käy ilman joka tunnille kohdistettua 5 minuutin niskalepoa. Se on pienestä kiinni, ja pitämällä kerran tuntiin pikkuisen tauon, jaksan tehdä ihan liikaakin duunia. Valitettavasti toimistolla en pysty heittämään pitkäkseni keskelle käytävää, joten täytyy olla armollinen ja tehdä siellä lyhyempiä työpäiviä.

Voi sitä uutta huonekaveriraukkaani, joka saa kuunnella päivät pitkät työhaastatteluita, kehityskeskusteluita sekä ajatustenvaihtoa Pasilan pään kanssa. Jossen suunnittele jotain, puhun nimittäin puhelimeen!

Ensimmäinen mitä teen toimistolla, liittyy sisustukseen. Vessat täytyy ainakin tuunata viihtyisimmiksi. Ei sillä, että niissä kukaan asuis, mutta silti. Samoin keittiöön täytyy keksiä joku järkevä siisteyssysteemi. Tänään kannoin lehtiä oikein urakalla ulos ja visioin vähän päässäni, millaisen jätelaitoksen viritän. Hienoa olla ensin vuosi pois, sitten tulla takaisin ja ekana alkaa siivota ja sisustaa. Mutta toisaalta, onko koskaan huono asia, että haluaa panostaa viihtyvyyteen ja ihmisten ilostuttamiseen?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: