Kivan päivän surullinen päätös

14 Elo

Hauska päivä tänään! Vanhemmat ja velipoik kylässä, ja olin myös lentonäytöksessä. Mikä lie päähän pisto sekin, mutta ei ois onnistunut viime vuonna. Taivaalle tsiigailu ei ole mun juttuni. Tulipahan vihdoin nähtyä se laivua, jolla tuo miekkonen on lennellyt. Ja pääsin käymään Super King Airissakin (maassa), kuten aiempi kuva osoitti.

Karseeta kumartelua sinne meno, mutta oli sen arvoista ehdottomasti. Kyllä tuo niskan tilanne on vaan se, että aina sitä tulee varottua. Aivan kuten hermostoakin. Suurin pelko Kingin suhteen oli, että lyön pään kattoon tai putoan portailta koneeseen kömytessäni, muttei sentään käynyt niin. Mulle ei, ihme kyllä, tapahtunut mitään dramaattista. Muille kylläkin. Onneks oli muuten korvatulpat, koska Hornettien ääntä ei kestä ilman. Midnight Hawksit veti hienon shown muodostelmassa. Niillä oli inhimillisemmät moottorit kuin Horneteilla, jotka tappaa korvat. Mustang (P51) oli kanssa toooosi hieno! Toisen maailmansodan aikainen hävittäjä, jonka omistaa nykyään ruotsalainen Biltema.

Iltapäivä päättyi kurjasti. Saatiin soitto, että eräs perheen jäsenistä on matkalla Taysiin tajuttomana – voimakas isku korvan taakse. Ja eikun Tayssiin. Mökkitie oli tupaten täynnä, koska lentonäytös oli just loppunut. Matka meinas stopata kotiristeykseen, josta kaikki lentonäytöksessä olleet halusivat ajaa. Ei muuta kuin auto vapaalle mökkitielle, meitsi ulos ja keskelle tietä seisoon käsi pystyssä. Johan pysähtyi liikenne.

Lopulta päästiin sairaalaan. Todistetusti pahamainenen Acuta vetää, kun on oikeasti hätä. Ambulanssilla suoraan sisään, tunnissa neuro ja pään CT. Ei onneks ollut hälyttävää, vaikka sekavuus, pahoinvointi, väsymys ja yleinen voimattomuus vaivas. Onneksi oli urheilullinen nuori mies kyseessä. Naista ois sattunut, nyt ehkä selvittiin säikähdyksellä. Katsotaan nyt sitten, mitä aika tekee. Ainakin tän yön on sairaalassa ja sit kotiin.

Jännä paikka tuo Acuta. Todellakin se 5 tunnin jono kaikkialle. Jengi on alkanut tehdä niin, että ne tulee Acutaan, tsekataan sisään ja sit ne välissä kotiin. Niin, käydän se noinkin. Käytävällä kuulin, kuinka osa potilaista yritti myös ostaa toistensa aikaisempia vuoronumeroita. Huh, huh. Ei sen nyt tuohon pitäisi julkisella puolella mennä. Johan meillä verovaroin subventoitu on yksityinen sitä varten, että sairaudenhoitoa voi ostaa rahaa!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: