Reklamointi kannattaa aina

29 Hei

Kävin ostamassa synttärilahjaksi itselleni kengät. Riekerin popot, jesh! Vihdoin. Kylläpä niska kovasti tykkää. Sen jälkeen käytiin safkaamassa maksajan kanssa. Voin lämpimästi suositella Coyoten kana foccaciota! Ja siitä Särkänniemeen jatkoille hetken mielijohteesta.

Meinas kolahtaa maksajalla leuka asfalttiin, kun kuuli aluelipun hinnan, 8 euroa. Ja laite lippu melkein saman verran. Tuplakolahdus. Minähän en mihinkään laitteisiin voinut mennä, mutta mutustelin jädeä ja join kahvia – maksajan rahoilla.

No, maksaja päätti mennä Tornadoon, mutta kävi huono tuuri. Etupenkkeihin otetaan luonnollisesti ekoista porteista kaksi ihmistä sisään, henkilökunta ottikin kolme, ja maksaja ei päässyt kyytiin jonotettuaan reippaan ajan X. Sen sijaan laitelippu häneltä oli kyllä otettu pois.

Onneksi maksaja kertoi tästä vapaustaistelija ja oikeudenmukaisuuden kannattaja Luomaselle, joka suuntasi välittömästi matkansa asiakaspalvelupisteeseen mielessään vain se yksi asia – reklamaatio! Oli mies 3 tai 30, pitää hänen päästä Tornadoon, etenkin kun on maksanut lipusta.

Asiakaspalvelija (kesis) ei voinut luonnollisesti hyvittää uutta lippua, vaan kutsui paikalle asiakaspalvelupäällikön! Ei stna. Sattui olemaan onneksi tuttu kaveri. Tässä vaiheessa maksaja alkoi hiiltyä, koska ”teen tästä liian ison numeron”.

Väärin!

Vapaustaistelija ja oikeudenmukaisuuden kannattaja Luomanen EI koskaan jätä asiaa puolitiehen, vaan lupasin neuvotella maksajalle:
a) elämysrannekkeen
b) vapareita.
Oisin saanut molemmat.

Minun vaihdellessa parin vuoden kuulumisen asiakaspalvelupäällikön kanssa, meni maksaja rahoittelemaan stressiään katselemalla kala-allasta! Hienoa – sain reklamoida rauhassa. Lopulta pistettiin vaparit odottamaan maksajan parempia fiiliksiä ja lähdettiin kotiin piipahtaen alueella about 15 minuuttia ja maksaen siitä 8 euroa per nuppi + vedet ja jädet. Pysäköintiä ei sentään jouduttu maksamaan, ihme.

Mitä tästä opimme?

Reklamointi kannattaa aina. Ja että maksajien kannattaa teipata leuka kiinni päähän vaikka sukkahousuilla.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: