Elämän tähtihetkiä – taas…

26 Hei

Hyvän mielen kuvat otti Essi Nieminen.

Vietettiin ihanat synttärit miehen ja ystävien kanssa meidän sukumökillä Pirkkalassa. Ohjelmassa oli lennätystä, grillausta, saunamista, hevostelua, homo.. eikun painia, verigolffia, heko-skabaa sekä hyvää ruokaa, juomaa ja musiikkia a la Jackie Boy!

Huono puoli on se, että tää niin tulee rankaisemaan mua, koska jouduin vetään samoilla silmillä lähes kaksi päivä, mutta itse

valittua kärsimystä ei voi valittaa! Mä nautin niin suunnattomasti näistä kekkereistä. Ensimmäiset kunnon juhlat, jotka pystyin järjestämään ihanille ystäville  ja miehelleni kohta 2 vuoteen. Seuraavat onkin sit 2012. Piti mukamas levätä yläkerrassa puoli tuntia per 4 tuntia, mutta paskanmarjat. En levännyt juurikaan koko iltana, vaan tanssin, höösäsin, kannoin ja sähläsin emännän roolissa koko illan ja yön. Nukkuun pääsin ab. 9 ja aamupalaa ja siivouksia herättiin tekeen ystävän kanssa ab. klo 10. Että semmoista. Nyt voikin sit varautua takaisin potkaisuun ihan 110-prosenssisesti, mutta ei se mitään, oli nimittäin pirun kivaa!

Neuraalikudoksen mobilisointi.

Mainokset

2 vastausta to “Elämän tähtihetkiä – taas…”

  1. Leena 26/07/2010 klo 14:53 #

    Jee!!! Rankakapinaa!! 😀

  2. Merzi 26/07/2010 klo 15:20 #

    Hyvästä kannattaa ”maksaa”= jälkeenpäin hieman/enemmän kärsiä. Hyvät näyttivät kemut olleen ja mukavaa kun jaoit ilon muillekin kuvin ym. kautta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: