Check!

5 Hei

Tein aikoinani itselleni listan asioita, jotka toteutan, kun olen terve tai siis paremmassa kunnossa. Yksi niistä oli, että lähden ystäväni, joka valmistui minun sairastumisen aikana liikennelentäjäksi, kyytiin pikkukoneeseen. Näin kauan meni, mutta toteutin sen.

Ehdottomasti hankalin osuus oli koneeseen kömyäminen ja pois pääsy. Kiitos muru niskaystävällisen pehmeästä laskusta! Jännittikö sua yhtä paljon kuin mua, kun oli tälläinen superherkkä inva kyydissä? Ei tullut paha olo, eikä tehnyt niskalle ollenkaan niin pahaa, kuin kävely tekee yleensä.

Huomattavasti heikompaa teki tänään, kun teljettiin itsemme ulos asunnossa pihaamme ties kuinka pitkäksi aikaa. Ja sitten piti juosta ympäri Pirkkalaa etsimässä avainta, huoltoyhtiötä ja ihan ensin puhelinta. Jätettiin sitten nekin kotiin, kuten myös lompakot… Tämä on todella harvinaista, sillä tuo parmepi puoliskoni on säntillisyyden ja tarkkuuden perikuva. Mutta hän onkin nyt Lomalla! 😀

Ja uusia kun ollaan, ei tiedetty edes taloyhtin huoltofirmaa ja sitäkin piti soittaa naapurin mummolta… Onneks mummeli oli niin kiva, ettei pahastunut vaikka keskellä yötä herätettiin, vaan päinvastoin, tarjosi rahaa hotelliin sekä yösijaa luotaan. Loistavaa asennetta!

Lisää tätä! ;D

Mainokset

2 vastausta to “Check!”

 1. Marja 07/07/2010 klo 21:56 #

  Pelonsekaisin tuntein ja toisaalta onnellisena katselin sinun menoasi koneeseen.
  Pelonsekaisin tuntein koska ei koskaan voi tietää miten lentäminen vaikuttaa sinun olotilaasi.
  Onnellisena siitä, kun tiedän sinun kauan lentämisestä haaveilleen, mutta sen toteuttaminen ei ole ollut aiemmin mahdollista.
  Heti kun näin sädehtivät silmäsi koneen laskeuduttua ja iloisen hymyn, tiesin että kaikki oli menny putkeen.
  On niin ihanaa seurata, kun kahden pitkän hiljaisen vuoden jälkeen unelmasi alkavat vihdoin toteutua… 🙂

  • Päivi 08/07/2010 klo 00:29 #

   Joo, kaikki pitää kokeilla, että tietää. Mutta suurin koetus on vasta edessä. Ois nääs firman opinto/seminaarimatka Keski-Eurooppaan tulossa lokakuussa. Matka, jolta en periaatteessa vois olla pois mutta jolle en oikeesti voisi lähteäkään. Saas nähdä, mihin päädyn. Onneks sitä ei tartte nyt ihan heti päättää ja aina voi lentää muiden perässäkin, mut ans kattoo. Epäilykseni on yhtä suurin kuin toivoni, että tilit on tasan. 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: