Valinnanvaikeus + piheys = Tee Se Itse!

30 Kes

Ei löytynyt tuosta hillittömästä määrästäkään oikeankokoista ja näköistä keittiönpöytää, joten ei muuta kuin ostamaan puutavaraa ja verstas taas käyntiin mökille. Halutaan ehdottomasti paksut teräväreunaiset lähes neliönmalliset jalat. Ei mitään kromattuja eikä kukkakeppiversioita. Jykevät jalat sopii jyvään harmaaseen isolaattaiseen lattiaan. Levyyn olisi parikin vaihetoehtoa, joko samaa puuta kuin jalat tai sitten maitolasia tai ehkä joka ikivanha ovi, josta saisi hiomalla ja petsaamalla hvännäköiset osittain kuvioidun pöytälevyn. Täytyy miettiä. Jokatapauksessa tehdään pöytä itse.

Sen sijaan löytyi HM:stä liikaa vaatteita sekä jälleen yksi toiminta, josta niska saa separit: sovittaminen. Jatkossa on ostettava sovittamatta tai jätettävä ainakin suurin osa sovittamatta.

Onneksi olen vetänyt työkseni ylleni vuodesta 98 yleisimpien vaatemerkkien/valmistajien tuotteita about 50 päivää vuodessa suhteellisen tiiviillä tahdilla, niin se helpottaa melkoisesti shoppausta! Kaikesta kokemastamme siis todella on hyötyä. Uskon siihen vakaasti, että kaikki mikä ei tapa tai aja todelliseen epätoivoon, hyödyttää tai ainakin helpottaa elämää tulevaisuudessa.

Työtuhinaa

Luojalle kiitos sain tänään osuuteni mittavasta markkinointiprojektista (mm. nettisivujen uudistusprojekti) valmiiksi. Tehtävä: sisällöntuotanto + oikoluku. Homma olisi ollut huomattavasti helpompaa, jos olisin käynyt paikan päällä hotellissa. No, nyt sain ainakin käyttää täysillä mielikuvitusta yhdistelemällä valokuvien antamaa informaatiota sekä kollegani/projektipäällikön luomaa briiffiä. Saa arvostella, vaikka vielä on viimeiset silaukset grafiikan ja oikoluvun kanssa kesken. Mutta kukas sitä valmista viitsisikään arvostella?

http://sorsanpesa.fi

Kiitos osaaville kollegoille yhteistyöstä! 🙂

Mainokset

3 vastausta to “Valinnanvaikeus + piheys = Tee Se Itse!”

 1. Leena 01/07/2010 klo 10:50 #

  Sorsanpesä! Meitsi on viettänyt lapsuutensa siinä lähistöllä; ala-astettakin kävin Sorsanpesää vastapäätä 🙂 Ai niin, ja porukoiden häävastaanottokin pidettiin siellä joskus vuonna 5. Erikoisen näköinen rakennus – varsinainen ”pesä”! 80-90-luvulla ymmärtääkseni kovin suosittu paikka, sen jälkeen pitkään tyhjillään ja nykyään taas käytössä. Ainoa hotelli ko. kaupunginosassa (!) But that’s Seinäjoki for you 😉

  • Päivi 01/07/2010 klo 17:45 #

   No jopas on sattuma! 🙂 Tuo on nykyään hieno paikka, että voitais pitää niskainvojen bileet vaikka Vinttisaunatiloissa! Aika mageeksi laitetu kaikki.

   Mä oon joskus miettinyt, mistähän tuo Sorsanpesä on saanut nimensä ja yritin asiaa kuukkeloida. Ei selvinnyt. Kerro ihmeessä, jos tiedät, mistä kysellä!

   Jep, se oli jo välillä Hotelli Stuertti, mutta nyt siitä tulee taas täysin uudistunut elegantin englantilaisen countryromantiikan ja – kodikkuuden kehto – perinteikäs Sorsis! Odotan innolla meidän bileitä.Taiu no, aloitetaan hope so silloin 24.7. Siinä menee sunkin syndet samalla. 😉

 2. Leena 03/07/2010 klo 20:42 #

  En olisi uskonut, että ”Pesä” vielä nousee uuteen loistoon ja vielä vanhalla nimellään! 😉 En tiedä, kumpi oli ensin, nimi vai rakennus, mutta se on tosiaan sellainen pyöreänmallinen ja pesämäinen sikäli, että ympyrän sisällä on sisäpiha, minne voi ajaa. Sieltä löytyy myös hotellin sisäänkäynti. Voisin kysellä vanhoilta seinäjokisilta (ja tuo sana muuten taipuu oikeasti noin), muistaako kukaan, mistä paikka sai nimensä. Joo, niskabileet sinne! 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: