Tarina graniittikivestä

16 Kes

Olin tänään kampaajalla ekaa kertaa kahteen vuoteen ja saan mennä hieman useammin jatkossa. 😉 Fleda oli niin kamala, ettei saatu siihen oikein mitään fiksua. Nylkätty kananperse näyttää just tältä, mitä mun so called hiukset ennen kampaajaa. En vetänyt kaljuksi, vaikka ehkä ois kannattanut, mutta sen sijaan leikkasin lyhyet A-linjaisen fledan.

Homman edetessä päällihiusten alta paljastui jotain järkyttävää epämääräistä settiä, jolla ei ollut mitään pituutta. Se vaan oli kasa karvaa. Oli 5-senttisiä, 10-senttisiä ja kahden sentin hapsuja. Aivan saatanan rumia suikaleita vailla muotoa. Ei ois kampaaja uskonut ikinä ammattimalliksi (ex), jos olisin moisesta ammatista maininnut!

Vedettiin karvasto tosi lyhyeksi ja leikattiin vain johonkin muotoon ja sovittiin, että jatketaan kuukauden päästä uudella draivilla. Ennen kuin saadaan pari senttiä mittaa lisää johonkin muotoon, ei ole mitään tehtävissä! Luoda sentään! No, siinä kampaamossa istuessani keksin hauskan tarinan graniittkivestä ja pojasta. En tiedä, mistä se oikein tuli mieleeni, mutta tarina meni jotenkin näin:

Mainokset

3 vastausta to “Tarina graniittikivestä”

 1. Leena 16/06/2010 klo 22:16 #

  Onnittelut kampaamoputken avaamisesta! Pestiinkö hiukset, ja jos pestiin, miten selvisit hiustenpesualtaasta? Ne on ihan murhaa…:P

  • Päivi 17/06/2010 klo 01:35 #

   No hyi saatana, ei pesty, eikä ikinä pestä!!!! Yökyökyök. En mä mikään terve sentään oo… 😉 😉 Ei mut ihan tosissaan, ei tulis kuuloonkaan. Kerran tein sen virheen alkuaikoina ja kärsin 4 kuukautta. Nyt vaan suihku heilumaan himassa ja märillä hiuksilla kampaamoon, ku on tossa kulman takana.

   Pystyksää oleen niskakourussa L? Kas kun ei ku**ikourussa. 😀

   • Leena 17/06/2010 klo 14:15 #

    Hahhaa, ku**ikourussa pystyn olemaan vaikka kellon ympäri 😀 😀 Mulla on vanha kauluri, jota pidän mukana kampaamokäynneillä. (Hups, viime käynti tais muuten olla joskus lokakuussa…) Eli se perus ei-kovin-korkea kauluri. Se kaulassa niskakourussa pystyy olemaan jonkin aikaa, mutta ei mielellään viittä minuuttia kauempaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: