Kotimietteitä

16 Kes

Jokohan elektronisesta astianpesukoneen vesihanan säätimestä pystyis pian hyppäämään langattomaan taloussähkön siirtoon ja ajatuksen voimalla toimiviin viihdeelektroniikkakeskuksiin? Kuka prkl on suunnitellut keittiökapistukset niin hienoiksi, ettei osaa enää edes helloja ja mikroja käyttää…

Täytyy ihmetellä niitä joku toinen päivä, koska niska haluaa ottaa viimepäivien ”riehumiset” takaisin lepona. Toissapäivänä kävin CST:ssä ja nyt vasta alkaa hiljalleen avautua kroppa. Eli täydellisellä ylirasituksella on menty, kuten on tiedostettukin. Tämä oli hallittu kaaos, jonka viimeisteli yskänrokko huulessa. Se tuntee aina, kun on rasittanut itseään liikaa ja immuunipuolustus prakaa.

Mutta polttarit olivat ihanat ja juhlijansa näköiset. Mikään ei ole parempaa, kuin nähdä rakas sisko iloisena ja onnellisena ja saada olla ollut mukana luomassa tuota onnea.

Nyt vedän hälyt päälle ja alan taas levätä. 😉 Päivitin kodin suojauksen astetta HC:mpaan versioon, nimittäin nyt on myös kamera käytössä. Tiesittekö, että 99 prosentin todennäköisyydellä pahantekijät siirtyvät hälytarrat nähtyään naapuriin?

Pelkät tarrat eivät tuo autuutta, koska ammattilaiset seuraavat tarramateriaalien värejä, muotoja ja materiaaleja tosi tarkkaan, ja tietävät, mitkä niistä on feikkeja (itse tehtyjä = ei laitteita kotona) ja mitkä moderneja tai turvayhtiöstä saatuja oikeita (on yleensä laitteetkin kunnossa).

Uudet aidot tarrat kertovat siitä, että asunnossa on hetki sitten laitettu laitteistot kuntoon (joko hankittu ne tai tehty huoltokäynti) ja siksi uudella tarralla varustetut huoneistot jätetään lähes poikkeuksetta rauhaan ja mennään niihin 80-luvun tarrallisiin kämppiin. Tervemenoa vaan!

Muistakaahan, että turvalaitteista on suurin hyöty silloin, kun niitä myös käytetään. Tarvittaessa käyttökoulutusta saa vaikka palveluntarjoajan asiakaspalvelusta. Myös laitteiden mukana annettu infolehtinen auttaa! Turhasta ei kannata maksaa, joten rohkeasti kysymään vaan, jos tuntuu siltä, ettet osaa käyttää laitteitasi. 😀

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: