On-season

9 Kes

Korkkasin hiljaiselon päättyneeksi suuntaamalla työporukan kanssa syömään. Kartingit jätin suosiolla väliin, miksi lie. Jos ihan rehellisiä ollaan, ei ois pitänyt mennä syömäänkään, mut menin silti. Niin monta kertaa pitänyt lähteä, ja olen aina joutunut feidaamaan.

Verhoista suunniteltu uusi tyynykassi toimi loistavasti! Kuin läppäriä olisi mukanaan kantanut. Kukaan ei olisi sitä tyynyksi arvannut, jollen olisi mainostanut. Jalostettiin jo kollegan kanssa parempi protoversio tuosta rautalankamallista. Tulossa vaikka mitä herkkuja veden pitävästä kankaasta reppukahvoihin. Cool! Vielä kun joku pystyis ompelemaan noita. Minä EN ole se.

Kuljin taas rehvakkaasti taksilla, kun Mitsu ei inahtanutkaan pihasta. Ainoa huono puoli takseilussa oli, että paluumatkan kuski oli rallikuski. Kun avattiin taksin ovet, sieltä pöllähti aivan järkyttävä hien haju silmille! Hyi hitto. Ja sen lisäks että haisi järkyttävälle, kuski ajoi kuin hullu. Vaikka kielsin menemästä Hämppiä (mukulakiveä), niin sinnehän se painoi. Ja joka risteyksessä jarrut pohjaan ja kamalia kiihdytyksiä. Sanoin monta kertaa asiasta ja näyttelin kaulatukea yms., mutta kun hän ei puhunut suomea niin kommunikointi oli vaikeaa.

Aion valittaa, aivan varmasti. Eka kerta, kun osui tuollainen törkimys rattiin omalle kohdalle. 😦

Mainokset

3 vastausta to “On-season”

 1. Päivi 09/06/2010 klo 23:55 #

  Kuva on menomatkalla, siksi naurattaa. Halusin ikuistaa mun vinot kasvot. Lauri Tähkä on vissiin mun kadonnut kaksoissisarus. Hyvä me. ei ole vinoutta karvoihin katsominen,tai jotain…

  • Leena 10/06/2010 klo 20:37 #

   Mitäs vinoa noissa kasvoissa on? 🙂
   Saakeli, mikä kuski! Karmeeta ajatella, miten paljon yksi hikikuski voisi ymmärtämättömyydellään pilata :-0 Onneks ei käynyt huonosti. Mutta todella; palautetta kehiin!

   • Päivi 11/06/2010 klo 00:03 #

    Mä tein yhden virheen tossa, en hypännyt kaupungissa valoissa pois ja juossut karkuun! Ois pitänyt. jättää vaan rauhallisesti maksamatta, koska kyyti oli ala-arvoista. Ja ei siinä mitään, ettei osaa suomea, vaan ne jarrutukset ja kiihdytykset saatana. Kreikassa ja Espanjassa ajetaan noin, ei Suomessa. Ai että kun ketutti maksaa tuommoisesta paskasta.

    Ei vinoutta ehkä huomaa, kun ei ole vertailukohtaa sillain livenä. Mut vinot ne on. Toinen silmä pienempoi ja poskipää korkeemmalla. Välillä tuntuu siltä et koko kasvot halvaantuu mut on ne vielä pysynyt menossa mukana…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: