Phone from Hell II

11 touko

Ja puhelinsäätö jatkuu… Vasta kahdeksan tuntia tässä on nyt mennyt. Tälläisessa tilanteessa mä olisin valmis maksamaan siitä, että joku tekis nää kaikki mun puolesta, mutta kun tässä tapauksessa ei löydy apua ihan heti ja en kuitenkaan ajatellut pistää 500 euroa uuteen N900:een. Taidan kuitenkin venata syksymmälle uutta iPhone ja miettiä taas merkin vaihtoa.

VIIMEISET JUONEN KÄÄNTEET – RIDGE SAI BROOKEN, EIKUN …

  • Kävin hakemassa N900:stan pois huollosta varmuuskopiointia varten ja vien sen huomenna takas.Onneksi huolto on Epilässä ja minä Kalkussa eli matkaa on n. 12 minuuttia. En voinut siis kopioida luuria, koska virtaliitin on rikki ja puhelin ei lataa. Ja ulkopuolista laturia kun ei noihin ole.
  • Tässä välissä konsultoin jo pari kertaa frendia yritysmyynnistä, että mitäs mitäs mitäs, eikö tätä vois helpommin tehdä. Kiitos taas M!

Lopulta soittivat sitten Jimmsista, mistä myivät tuon maanantaikappaleen, että sorry et saa uutta luuria, mut me lähetetään sulle vaihdossa Samsung JET. PERK”¤¤&/”##”#LE. Ja sitäkö pitäisi opetella käyttämään nyt sitten kolme viikkoa? Enhän saa siihen edes asetuksia tässä ajassa. No, vaihtoehtoa ei ole, vaan täytyy toivoa parasta. Tulee armollisesti kotiinkuljetuksena ”joskus ens viikolla ku on toi loppiainen tuossa välissä”.

Digiman-huollossa sen sijaan hoitivat hommat oikein hienosti. Ystävällinen kundi palveli mua puhelimessa about 7 soiton verran ja livenä tämän päivän aikana 3 kertaa. Huomena menen neljännen. Kiitoksena hyvästä palvelusta vein pojalle kylmää Sandelssia sekä tietenkin vastalahjana käyntikorttini. Ehkä tästäkin poikii vielä jotain hyvää, ei voi tietää.

Saldona tuossa pöydällä kasa purkkaa =
– Rikkinäinen N900 menossa Puolaan määrittelemättömäksi ajaksi
– Mikki rikki oleva E90-kommunikaattori, jonka aion korjauttaa ja joka toimii siis meilejä ja nettiä varten nyt toistaiseksi ihan ok, vaikka näyttö onkin paskana
– Nokia kehitysmaaversio 1100, jolla voi puhua muttei tietty tehdä netissä mitään

– Toinen huollon varapuhelimen varapuhelin, JOS 1100 hajoaa kuitenkin

– Kolme erilaista laturia, joista 1 oma ja 2 huollon (toinen kommunikaattoriin, toinen kehitysmaapuhelimeen)

– Hermot riekaleina
Viestintä:
– 5 soittoa huoltoon
– 3 soittoa kaverille, joka tietää puhelimista kaiken (ja jolta ajattelen ostaa syksyllä uuden iPhonen, nyt riitti)
– 1 soitto Nokian aspaan
– 3 soittoa Jimmsiin

Siis mitähän helvettiä? Onko tämä kaikki todella tämän arvoista? Niin, ei tietenkään ole, mutta nyt ei ole tolaranssia marssia kauppaan ja ostaa uuttakaan kapulaa. Säädetään nyt sitten. Niska ei tosin tällaisesta tykkää yhtään saatana…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: