Viime vuonna tapahtunutta

8 Huh

Viime vuonna tähän aikaan muistan ajatelleeni, etten näe enää seuraavaa pääsiäistä. Että joko kuolisin vammoihini tai kävelisin suvantoon. Ei kyllä kaukana ollut kuolema, kun nyt lukee noita tekstejä jälkikäteen. Järkyttävää settiä. Oikein alkaa oksettaa, kun miettii tuota kaikkea. Miten voi ajaa itsensä siihen tilaan kaatumalla? Miten voi menettää tasapainon, näön, kuulon sekä työn, suurimman osan frendeistä ja kaiken aktiviteetin? Järki sentään jäi. Se onkin mut pitänyt hengissä. Good 4 it.

Miten voi sattua niin paljon, että toivoo vaan olevansa kuollut? Ei tuollaista uskonut voivan olla olemassa. Mutta oli sitten kuitenkin. Turha surra menneitä, mutta ainahan sitä tulee muisteltua helvettiänsä. Pitää nöyränä. Ja erityisen nöyräksi tekee se, että toissavuonna tähän aikaan mulla ei ollut juuri mitään oireitakaan. Olin vain tasaisen pihalla kuin lumiukko ja mietin, että ompas kumma olo. Siitähän se piina toukokuussa alkoi. Oikeastaan koko kuilun syvyyden tajuaa vasta näin jälkikäteen. Ihmettelen kyllä suuresti, ettei neurologi diagnosoinut mitään pahempaa päässä, kun luen noita oireitani nyt. No, se oli sen hetkinen johtopäätös, ja eihän sitä omalta shokiltaan osannut vaatia rittäviä tutkimuksia. Onneksi löytyi Suvantokadun porukka. Kaiken kaikkiaan viimeisistä vuosista on jäänyt ihan hauskoja muistoja näin jälkikäteen katsottuna. Silloin ei naurattanut.

– Private pool Kauppi Hotellissa:
Kuka neuvottelee itselleen mahdollisuuden polkea hotellin uima-altaalla kellarikerroksessa 14-asteisessa vedessä keskellä talvea? Ja maksaa siitä 10 minuutista 5 euroa?

– Kuka kävelee päivittäin sateessa 500 metriä vain todistaakseen itselleen että pystyy käveleen? Eikä edes pystynyt.

– Kuka lappaa desikaupalla Jogea, koska käskettiin hankkia kollageenin tuotantoa ruokkivia aineksia?

– Kuka leipoo kraaterin näköisiä pannareita harjoittaakseen silmä-käsikoordinaatiota?

– Ja puhaltelee pulloon pillillä aurinkolaseissa, koska silmät ei kestä valoa?

Viime vuodesta tähän aikaan on päästy pitkälle. Aina täytyy muistaa, että viime huhtikuussa 09, eli vuosi onnettomuuden jlk, pääsin ensimmäisen kerran yksin ulos pihalle. 😉

Hyvät yöt! Liikkukaa turvallisesti.

Mainokset

Yksi vastaus to “Viime vuonna tapahtunutta”

  1. eMMä 08/04/2010 klo 07:35 #

    Täällä on oltu ahkerana, hyvältä näyttää ja tämä alusta on toimiva 🙂

    Tutulta kuulostaa, kaikki on ollut välillä niin syvältä, vaikken ole noin rajusti oireillut. Hyvää jatkoa ja molempien juttuja odottelen :)))

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: